PetMania > KOIRA > Ruokinta > Kuivaruoat > ANF (alk. 4,25 e/kg) 

ANF (alk. 4,25 e/kg)

  

Yli 10kg koiranruokatilauksen kotiintoimitus Oulu-Tornio välillä | lisätiedot

 

15.00 €


ANF Adult kalkkuna & ohra 

ANF Adult kalkkuna & ohra | lisätiedot
Korkealaatuinen koiran kalkkuna & ohra täysravinto, joka on valmistettu erittäin kehittyneellä valmistustekniikalla. Se on erittäin maistuvaa lihapohjaista täysravintoa, joka soveltuu hyvin myös herkille koirille, joille ei välttämättä perinteiset kana- tai lammas- pohjaiset täysravinnot sovellu. Kehitetty ylläpitämään koiran tuuheaa ja kiiltävää turkkia, sekä tervettä ihoa.

 

18.00 €


ANF Adult kana & riisi 

ANF Adult kana & riisi | lisätiedot
Korkealaatuinen koiran kana-riisi täysravinto, joka on valmistettu erittäin kehittyneellä valmistustekniikalla. Se on erittäin maistuvaa, täydellistä ja tasapainoitettua täysjyväriisi- ja kananlihapohjaista täysravintoa, joka sopii myös erinomaisesti herkille koirille. Kehitetty ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä ja hyvinvointia, tuuheaa ja kiiltävää turkkia, sekä tervettä ihoa.

 

16.00 €


ANF Holistic Adult ankka & peruna 

ANF Holistic Adult ankka & peruna | lisätiedot
Korkealaatuinen holistinen koiran ankka-peruna täysravinto. Se on erittäin maistuvaa lihapohjaista täysravintoa ja se sisältää mahan hyvinvointia edistäviä kuivattuja maitohappobakteereita, probiootteja, kalaöljyä, pellavansiementä, merilevää ja Yucca Shcidigera kasviuutetta turvataksemme koirallesi vain parasta mahdollista ravitsemusta. Kehitetty ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä ja hyvää turkin kuntoa.

 

21.00 €


ANF Performance 

ANF Performance | lisätiedot
ANF Performance - korkealaatuinen koiran kana & riisi täysravinto kehitettynä erityisesti hyvin aktiivisille ja vaativille koirille. Se on valmistettu kehittyneellä valmistustekniikalla vain parhaista raaka-aineista takaamaan parhaan ravitsemuksen koiralle. Se on erittäin maistuvaa, täydellistä ja tasapainoitettua kananlihapohjaista täysravintoa, joka sopii erinomaisesti myös vaativille koirille. Kehitetty ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä ja hyvinvointia, vahvaa lihaksistoa, tuuheaa ja kiiltävää turkkia, sekä tervettä ihoa.

 

59.00 €


ANF Puppy 33/18 Small / Medium Breed 

ANF Puppy 33/18 Small / Medium Breed | lisätiedot
ANNF Puppy - turvaa täydellisen ja tasapainoisen ravinnon koiranpennun kasvua varten. Erittäin maistuva lihapohja täysravinto, joka soveltuu myös herkemmille koiranpennuille. Kehitetty ylläpitämään koiranpennun tuuheaa ja kiiltävää turkkia, sekä tervettä ihoa.

 

19.00 €


 Ostoskori

PetMania, Suomi
, sähköpostiosoite petmania@petmania.fi
Viimeksi päivitetty 2019-11-09 11:29:06