PetMania > KOIRA > Ruokinta > Kuivaruoat > Cibau (alk. 2,60 e/kg) 

Cibau (alk. 2,60 e/kg)

[1] [2] >>>

  

Yli 10kg koiranruokatilauksen kotiintoimitus Oulu-Tornio välillä | lisätiedot

 

15.00 €


Cibau Active 

Cibau Active | lisätiedot
Täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa aikuisille koirille, joilla on korkea fyysinen aktiivisuustaso. Se on kehitetty täyttämään kaikki ravitsemustarpeet työkoirille, kilpakoirille, kantaville ja imettäville koirille, sekä koirille, jotka altistuvat kovalle stressille. Cibau Active Formula on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista varmistamaan koirallesi täydellistä ja tasapainotettua täysravintoa.

 

53.00 €


Cibau Adult Maxi Breed 

Cibau Adult Maxi Breed | lisätiedot
Täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa suurten rotujen aikuisille koirille (28-40 kg.) 1-6 ikävuoteen ja jättiläisrotujen aikuisille koirille (>40 kg.) 2-5 ikävuoteen, joilla on normaali aktiivisuustaso. Se on valmistettu suurempana raekokona paremmin pureskeltavaksi. Se on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista varmistamaan koirallesi täydellistä ja tasapainotettua täysravintoa.

 

41.00 €


Cibau Adult Medium 

Cibau Adult Medium | lisätiedot
Täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa aikuisille koirille, joilla on normaali aktiivisuustaso. Cibau Adult Medium Breed on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista varmistamaan koirallesi täydellistä ja tasapainotettua täysravintoa.

 

12.00 €


Cibau Adult Mini Breed 

Cibau Adult Mini Breed | lisätiedot
Täydellistä ja tasapainoitettua pienirakeista täysravintoa pienten rotujen aikuisille koirille, joilla on normaali aktiivisuustaso. Cibau Adult Mini Breed on pienirakeista täysravintoa ja se on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista varmistamaan koirallesi täydellistä ja tasapainotettua täysravintoa.

 

6.00 €


Cibau (-Farmina) Light / Senior 

Cibau (-Farmina) Light / Senior | lisätiedot
Kevyt-täysravinto, joka on ihanteellista koirille, joilla on ylipainoa tai alhainen aktiivisuustaso, kuten iäkkäillä koirilla. Tämä ainutlaatuinen kevyt-täysravinto sisältää psylliumia, kasvikuituja ja rasvaa vain 6 %. Farmina Cibau Light / Senior edistää koiraa suoliston toimintaa, tyydyttää nälän tunteen ja vähentää siten syötyä kalorimäärää. Runsaasti karnitiinia ja tauriinia, jotka auttavat ylläpitämään koiran lihaksistoa ja käyttämään rasvaa tehokkaammin. Se sisältää kaikki elintärkeät ravinteet, mineraalit ja vitamiinit koiran oikeaan ja tasapainoiseen ravitsemukseen.

 

66.00 €


Cibau Puppy kala & riisi 

Cibau Puppy kala & riisi | lisätiedot
Täydellistä täysravintoa koiranpennuille ja kasvaville nuorille koirille, sekä kantaville ja imettäville koiraemoille. Kalavalkuaisen ja kalaöljystä saatavan omega-3 rasvahappojen ansiosta Cibau Puppy on erinomainen valinta koirille, joilla on tulehduksia tai allergisia oireita, kuten kutinaa, hilseilyä, ihoärsytystä ja korvatulehduksia.

 

18.00 €


Cibau Puppy Maxi Breed 

Cibau Puppy Maxi Breed | lisätiedot
Täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa suurten ja jättiläisrotujen koiranpennuille ja kasvaville nuorille koirille. Terveen luuston kasvun ja kehityksen jättiläisrotujen koiranpennuille ja kasvaville nuorille koirille. Terveen luuston kasvun ja kehitykse välttämättömiin rakenneaineisiin - kalsiumin, fosforin ja D vitamiinin taattuihin oikeisiin määriin on kiinnitetty erityistä huomiota.

 

15.00 €


Cibau Puppy Medium Breed kana & riisi 

Cibau Puppy Medium Breed kana & riisi | lisätiedot
Täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa koiranpennuille ja kasvaville nuorille koirille, sekä kantaville ja imettäville koiraemoille. Cibau Puppy Medium Breed on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista varmistamaan koirallesi ja koiranpennullesi täydellistä ja tasapainotettua täysravintoa.

 

15.00 €


Cibau Puppy Mini Breed 

Cibau Puppy Mini Breed | lisätiedot
Täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa pienten rotujen koiranpennuille ja kasvaville nuorille koirille, sekä kantaville ja imettäville koiraemoille. Cibau Puppy Mini Breed on pienirakeista täysravintoa ja se on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista varmistamaan koirallesi ja koiranpennullesi täydellistä ja tasapainotettua täysravintoa.

 

6.00 €


[1] [2] >>>

 Ostoskori

PetMania, Suomi
, sähköpostiosoite petmania@petmania.fi
Viimeksi päivitetty 2020-06-26 14:47:16