PetMania > PIENELÄIN > Eläimet > Marsut 

Marsut

Marsut ovat suosittuja lemmikkejä, koska ne ovat suunnattoman hellyyttäviä, seurallisia ja upeita eläimiä. Luonnossa marsut elävät laumoissa ja niiden seurallisuuden vuoksi niitä tulisi aina olla vähintään kaksi. Niiden elinikä on noin 5-8 vuotta. Marsut tarvitsevat hieman enemmän hoitoa kuin pienet pieneläimet, kuten kynsien leikkausta ja mahdollisesti turkinhoitoa.

Marsujen hyvä perusravinto on täysrehupelletti. Lisäksi on hyvä tarjota silloin tällöin tuoreruokaa. Kuivattua heinää ja raikasta vettä tulee olla aina tarjolla. Suola- ja kalkkikivi olisi hyvä olla aina häkissä. Marsuille tärkeää on päivittäinen C-vitamiini, jota on saatavilla jauheena tai nestemäisenä. Niiden hampaat kasvavat koko ajan ja säännöllisesti annetut kovat nakerrettavat pitävät ne kunnossa.

Kahden marsun minimikokoinen häkki on 120 x 60 cm, josta niiden pitäisi päästä päivittäin pois hieman jaloittelemaan. Tarvikkeita häkkiin ovat ruokakuppi, juomapullo, heinäteline sekä pesämökki. Kuivikkeeksi sopii puru tai haapahake. Sopiva häkin paikka on vedoton ja suojassa suoralta auringonpaisteelta.

!! Emme lähetä eläimiä !!

Marsujen saatavuus vaihtelee, tarkista saatavuus Akvaariosoppi myymälästä.

Eläinten nouto Akvaariosoppi myymälästä, Voudintie 2, Oulu. Ilmoitamme sinulle, kun eläimesi on noudettavissa.

Muut toimitustavat on sovittava erikseen.

  

Eläinten kotiintoimitus Oulu-Tornio välillä | lisätiedot

 

30.00 €


Marsu 

Marsu | lisätiedot
Cavia porcellus

Rodut ja värit vaihtelevat

 

74.00 €


 Ostoskori

PetMania, Suomi
, sähköpostiosoite petmania@petmania.fi
Viimeksi päivitetty 2021-06-10 11:23:17