PetMania > KISSA > Ruokinta > Kuivaruoat > Cimiao ja Matisse 

Cimiao ja Matisse

  

Yli 10kg kissanruokatilauksen kotiintoimitus Oulu-Tornio välillä | lisätiedot

 

15.00 €


Cimiao Delicious 

Cimiao Delicious | lisätiedot
Cimiao Delicious on täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa aikuisille kissoille, joilla on erittäin vaativa maku tai ruoansulatusongelmia. Sen erityisen koostumuksen ansiosta, Cimiao Delicious on erittäin sulavaa ja erittäin herkullista, tyydyttäen vaativankin kissan makutarpeet. Oligosakkaridit, kuivahiiva, hyödylliset kuidut ja kasviöljyt ylläpitävät suoliston hyvää toimivuutta ja myös vähentävät karvapallojen esiintymistä. Cimiao Delicious ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, vahvistaa luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään kissan ihanteellista painoa.

 

17.00 €


Cimiao Hairball 

Cimiao Hairball | lisätiedot
Cimiao Hairball on kehitetty erityisesti vähentämään karvapallojen esiintymistä sen erityisen koostumuksen avulla. Psyllium, jossa on runsaasti hyödyllisiä kuituja, edistää karvapallojen kulkeutumista luonnollisesti suolistosta jätöksiin, vähentäen niiden esiintymistä suolistossa ja siten vähentäen karvapallojen oksentelua. Lisäksi, vitamiinit ja välttämättömät rasvahapot ylläpitävät kaunista ja kiiltävää turkkia. Cimiao Hairball ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, vahvistaa luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään kissan ihanteellista painoa.

 

17.00 €


Cimiao kala Adult 

Cimiao kala Adult | lisätiedot
Cimiao Fish on täydellistä ja tasapainoitettua kala-täysravintoa aikuisille kissoille. Se on valmistettu vain ehdottomasti parhaista raaka-aineista mahdollistamaan terveellisen ja tasapainoisen ravitsemuksen. Kalaa, riisiä, maissia, kanaa ja kananmunaa, jotka takaavat oikean energiamäärän ja valkuaisaineet, sekä lisäksi hyvän sulavuuden. Se sisältää myös runsaasti hyödyllisiä kuituja, ylläpitää virtsateiden hyvää toimivuutta ja vähentää karvapallojen esiintymistä. Cimiao Fish ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, vahvistaa luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään kissan ihanteellista painoa.

 

4.00 €


Cimiao kana Adult 

Cimiao kana Adult | lisätiedot
Cimiao Chicken on täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa aikuisille kissoille. Se on valmistettu vain ehdottomasti parhaista raaka-aineista mahdollistamaan terveellisen ja tasapainoisen ravitsemuksen. Kanaa, riisiä, kalaa ja kananmunaa, jotka takaavat oikean energiamäärän ja eläinvalkuaisaineet, sekä lisäksi hyvän sulavuuden. Se sisältää runsaasti hyödyllisiä kuituja, ylläpitää virtsateiden hyvää toimivuutta ja vähentää karvapallojen esiintymistä. Cimiao Chicken ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, vahvistaa luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään kissan ihanteellista painoa.

 

4.00 €


Cimiao Light 

Cimiao Light | lisätiedot
Cimiao Light on täydellistä ja tasapainoitettua kevyt-täysravintoa välttämään ylipainoisuutta ja ylläpitämään kissan tavoitepainoa. Sen ainutlaatuinen koostumus tyydyttää kissan ruokahalun ja vähentää syödyn ruoan energiamäärää. Cimiao Light sisältää runsaasti karnatiiniä, joka auttaa kissaa polttamaan rasvat tehokkaasti energiaksi ja auttaa ylläpitämään kissan lihaksistoa. Sen alhaisemmat määrät tärkkelystä ja sokereita soveltuvat hyvin kissoille, joilla on tavallista korkeampi riski sairastua sokeritautiin. Runsaasti hyödyllisiä kuituja psylliumista, edistämään suoliston hyvää toimivuutta ja vähentämään karvapallojen esiintymistä. Cimiao Light ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, vahvistaa luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään sen ihanteellista painoa.

 

17.00 €


Matisse kana & riisi 

Matisse kana & riisi | lisätiedot
Matisse Chicken & Rice on täydellinen ja tasapainoitettu täysravinto aikuisille normaalisti liikkuville kissoille.

 

73.00 €


Matisse Kitten 

Matisse Kitten | lisätiedot
Matisse Kitten on täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa kissanpennuille 12 kuukauden ikään asti, sekä kantaville ja imettäville kissaemoille. Matisse Kitten sisältää vain ehdottomasti parhaita valmistusaineita ylläpitämään kissanpennun hyvää terveyttä ja tasapainoista kasvua. Kananlihaa, kananmunaa, riisiä ja maissia turvaamaan kissanpennun tarvitseman energian ja valkuaisaineet, sekä korkean sulavuuden ja kaikki vitamiinit ja mineraalit mahdollistamaan kissanpennun nopea ja tasapainoinen kasvu. Erittäin maistuva Matisse Kitten kissanpennun täysravinto sisältää runsaasti tauriinia, oikean omega-3 ja omega-6 rasvahapposuhteen, sekä luteiinia, betakarotiinia ja oligosakkarideja ylläpitämään kissanpennun ihanteellista terveyttä. Ravintorakeiden erityinen muotoilu ja koko tekevät pureskelusta helppoa, auttaen juuri oikeaan purentaan edistämään hampaiden puhdistumista. Matisse Kitten ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, sekä edistää ja ylläpitää kissanpennun luonnollista vastustuskykyä.

 

5.00 €


Matisse lohi & tonnikala 

Matisse lohi & tonnikala | lisätiedot
Matisse Salmon & Tuna on täydellinen ja tasapainoitettu täysravinto aikuisille normaalisti liikkuville kissoille.

 

73.00 €


Matisse Neutered 

Matisse Neutered | lisätiedot
Matisse Neutered on täydellinen ja tasapainoitettu täysravinto leikatuille aikuisille kissoille.

 

81.00 €


 Ostoskori

PetMania
, sähköpostiosoite petmania@petmania.fi
Viimeksi päivitetty 2019-07-17 10:59:33