PetMania > AKVAARIO > Puhdistus ja hoito > Vesitestit 

Vesitestit

Tetratest 6 in 1 

Tetratest 6 in 1 | lisätiedot
25 vesitestiliuskaa
Jokaisessa liuskassa pH-, nitriitti-, nitraatti-, karbonaattikovuus-, kokonaiskovuus ja UUTUUS Cl2-testi

 

24.00 €


Tetra vesitesti GH 

Tetra vesitesti GH | lisätiedot
GH eli kokonaiskovuus kertoo vedessä olevien kaksiarvoisten ionien määrän. Käytännössä se tarkoittaa kalkin, eli Ca2+ ionien määrää. Mikäli kalasi ovat kovan veden lajeja, GH arvoa voi nostaa kalkkipitoisella aineksella.

 

8.25 €


Tetra vesitesti KH 

Tetra vesitesti KH | lisätiedot
KH eli karbonaattikovuus ilmaisee veden puskurointikykyä äkillisiä pH:n heilahteluja vastaan. Jos KH arvo on alhainen voi pH muutos tapahtua nopeasti

 

8.25 €


Tetra vesitesti NO2 

Tetra vesitesti NO2 | lisätiedot
Neutraalissa tai lievästi happamassa vedessä nitriitti on vaarallisempaa kuin ammoniakki. Mikäli akvaarion biologinen suodatus ylikuormittuu tai uusi akvaario ei ole vielä kypsä, voi veteen jäädä haitallista nitriittiä. Tärkeä mitattava uutta akvaariota perustettaessa.

 

12.40 €


Tetra vesitesti NO3 

Tetra vesitesti NO3 | lisätiedot
Biologisen suodatuksen lopputuote nitraatti on vaaraton pieninä pitoisuuksina. Mikäli osittaisvedenvaihdot ovat liian pieniä, tai liian harvoin suoritettuja, akvaarioon voi kertyä liikaa nitraattia. Pieni pitoisuus 5-20mg/l on suotuisa kasvien kasvulle, yli 50mg/l lisää levien kasvua ja voi haitata kaloja.
Riittoisuus 45 testiä

 

15.40 €


Tetra vesitesti pH 

Tetra vesitesti pH | lisätiedot
pH on useimmin mitattu vesiarvo. pH-arvo lähellä neutraalia, eli lähellä arvoa 7, on hyvä lähes kaikille trooppisille makean veden kaloille. Jos akvaariosi kuormittuu liikaa, voi pH-arvo tippua ja vesi muuttua liian happamaksi.
Riittoisuus 59 testiä

 

10.05 €


 Ostoskori

PetMania, Suomi
, sähköpostiosoite petmania@petmania.fi
Viimeksi päivitetty 2020-06-26 14:47:16