PetMania > Eukanuba Puppy Large Breed 18 kg 

Eukanuba Puppy Large Breed 18 kg

RAJOITETTU ERÄ TARJOUSHINTAAN
MAX 1 kpl / asiakas

Täydellinen ja täysipainoinen ruoka suuri– ja jättikokoisten rotujen pennuille, joiden paino täysikasvuisena on yli 25 kg.

Suuri– ja jättikokoisten koirien pennut kasvavat hyvin nopeasti, ja siksi niillä on aivan erityisiä ravitsemustarpeita. Tämä Eukanuba–ruoka sisältää sopivassa suhteessa proteiinia, kalsiumia ja energiaa sekä kaikkia tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Se tukee suuri– ja jättikokoisten rotujen pentujen tasapainoista lihasten ja luuston kasvua. Ruoka on valmistettu korkealuokkaisista raaka–aineista, ja se sisältää paljon eläinproteiinia, jonka tärkeimpänä lähteenä on kana.

EI suositella nartuille tiineyden ja imetyksen aikana erityisen hivenainesisällön vuoksi. [1–12] / [1–24] kuukautta
Runsaasti kanaa
FlexMobility (JMS LB)
Edesauttaa nivelten terveyttä, mikä on suurikokoisille roduille hyvin tärkeä asia Sisältää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia, jotka pitävät koiran rustot lujina ja terveinä.

Vastustuskyky
Tukee immuunijärjestelmää ja terveiden solujen luontaista, päivittäistä uusiutumista. Sisältää tärkeitä antioksidantteja, kuten E–vitamiinia

Turkin hoito
Auttaa pitämään turkin paksuna ja kiiltävänä, edesauttaa ihon terveyttä ja luontaista paranemista Sisältää ihanteellisessa suhteessa Omega–6– ja Omega–3–rasvahappoja Sivu 1 Tuote 202 25.10.2007

Ruoansulatus
Edesauttaa tervettä ruoansulatusta ja tehokasta ravinteiden imeytymistä Sisältää kohtalaisesti käyvää luonnonkuitua (juurikasmassaa)

Sokeritasapaino
Auttaa pitämään verensokeritason normaalina ruokailun jälkeen Sisältää erityisiä hiilihydraatin lähteitä

Vitamiinitaso
Taattu vitamiinitaso parasta ennen –päivään saakka.

Älykkäämpi pentu Sisältää DHA:ta
Älykäs, helposti koulutettava pentu Ruoka sisältää ihanteellisen määrän DHA–rasvahappoa, joka tukee kuulon, näön ja aivojen toiminnan kehittymistä Perustuu uraauurtavaan tutkimustietoon pennuista ja emoista, joita on ruokittu Eukanuba–ruoalla

Koostumus
Kuivattua kanaa ja kalkkunaa (>24%, luonnollinen glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin lähde), maissia, vehnää, sorghumia, eläinrasvoja, riisiä, kuivattua kananmunaa, sokerijuurikasmassaa (>2.5%), kanalientä, kalaöljyä, kuivattua oluthiivaa, kaliumkloridia, natriumkloridia, frukto-oligosakkarideja (0.15%), kalsiumkarbonaattia, kehäkukkauutetta.

 Eukanuba Puppy Large Breed 18 kg

Hinta: 19.00 € (56.00 €)

 
 Ostoskori

PetMania
, sähköpostiosoite petmania@petmania.fi
Viimeksi päivitetty 2018-04-22 13:44:26