PetMania > ANF Holistic Adult ankka & peruna 

ANF Holistic Adult ankka & peruna

Korkealaatuinen holistinen koiran ankka-peruna täysravinto. Se on erittäin maistuvaa lihapohjaista täysravintoa ja se sisältää mahan hyvinvointia edistäviä kuivattuja maitohappobakteereita, probiootteja, kalaöljyä, pellavansiementä, merilevää ja Yucca Shcidigera kasviuutetta turvataksemme koirallesi vain parasta mahdollista ravitsemusta. Kehitetty ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä ja hyvää turkin kuntoa.

Tuotteen valmistuainelistalta voit havaita, että listan ensimmäisenä eli pääraaka-aineena on arvokas ankanliha, eikä se sisällä vehnää, eikä halpaa maissia. Se onkin valmistettu vain parhaista korkealaatuisista raaka-aineista, jotka antavat sille lihaisan ruoan tuoksun ja herkullisen aromin, johon koirat ihastuvat. Se soveltuu erinomaisesti koirille, joille haluat tarjota vain parasta mahdollista ravitsemusta.

ANF:n ainutlaatuinen typpipakkaustekniikka on alallaan vertaansa vailla. Kilpailijoiden tyytyessä vain kauniisiin ulkokuoriin, on ANF kehittänyt pakkaustekniikkansa huippuunsa omalla alallaan, taatakseen, että nelijalkaiset asiakkaamme saavat ruokakuppiinsa parhaan mahdollisen ravitsemuksen. ANF täysravinnot pakataan valoa läpäisemättömään ja täysin hapettomaan pakkaukseen siten, että ilmaa ei pääse tuotteeseen, vaan se korvataan puhtaalla luonnollisella typellä, mikä takaa, että valo ja ilman happiradikaalit eivät heikennä täysravinnon korkealaatuisuutta, sen ravintoarvoja ja maistuvuutta. Näin arvokkaat ravinteet säilyvät todella korkealaatuisina ja tuoreina koirasi ruokakupille asti. Koirasi havaitsee sen korkean laadun ja sinä, sen erinomaisen maistuvuuden koirallesi.
Analyysitakuu:
Raakavalkuainen 24,00%
Raakarasva 15,00%
Raakakuitu 3,50%
Kosteus 10,00%
Hehkutusjäännös (tuhka) 9,50%
Kalsium (Ca) 1,50%
Fosfori (P) 0,90%
Kupari (Cu) 10,00mg/kg
Vitamiini A 29.167ky/kg
Vitamiini D 2.292ky/kg
Vitamiini E 100ky/kg
Vitamiini C 50mg/kg
Alfalinoleenihappo (Omega 3) 0,53% Linolihappo (Omega 6) 2,95 %

Valmistusaineet:
Kuivattu ankanliha (28 %), ruskea kokojyväriisi, valkoinen kokojyväriisi, juurisikuri, kananrasva (antioksidantit: tokoferolit), kaura (7 %), peruna (6 %), kuivattu kananmuna (2 %), pellavansiemen, herne, sianlihauute, kalsiumkarbonaatti, lesitiini, kalaöljy, mononatriumfosfaatti, kaliumkloridi, natriumkloridi, merilevä (0,2 %), koliinikloridi, E vitamiini (alfa-tokoferoliasetaatti), Yucca schidigera -kasviuute, askorbyylimonofosfaatti, ferrosulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, B12 vitamiini, A vitamiini, niasiini, natriumseleniitin esiseos, D3 vitamiini (kolekalsiferoli), biotiini, kalsiumpantotenaatti, B1 vitamiini (tiamiinimononitraatti), B2 vitamiini (riboflaviini), B6 vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), kalsiumjodaatti (jodin lähde), foolihappo. PROBIOOTTI: Enterokokki faecium. Valmistusmaa: Englanti.
Lisätty antioksidanttina luonnollista tokoferoli-kasviuutetta ja C-vitamiinipalmitaattia. Ei sisällä väri- ja säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsuolaa)

 ANF Holistic Adult ankka & peruna

Hinta: 21.00 €

 
 Ostoskori

PetMania, Suomi
, sähköpostiosoite petmania@petmania.fi
Viimeksi päivitetty 2020-03-28 11:05:14